Cursuri Educatie / Sanatate Targu Mures

SSM & SIU

Cursuri Educatie / Sanatate Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Educatie / Sanatate Targu Mures: SSM & SIU.

     S.C. SSM & SIU S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 formand o echipa tanara si dinamica adaugandu-se celor ce au o viziune noua in domeniul serviciilor de prevenire si protectie integrate (SSM, PSI – SU, medicina muncii, aspecte de mediu, ergonomie, etc.). Mesajul pe care  il transmitem partenerilor nostri este acela ca Securitatea si Sanatatea in Munca este o activitate benefica si necesara atat pentru angajator cat si pentru lucrator. Rezultatul statisticilor elaborate la nivel european sau mondial stau la baza acestei afirmatii. Costurile accidentelor si/sau a imbolnavirilor profesionale ajung in lume la cote astronomice (in plan financiar, Organizatia Mondiala a Muncii (International Labour Organization (ILO)) afirma ca pierderile din cauza accidentelor de munca si bolilor profesionale se cifreaza la 4% din produsul mondial brut), sau printr-o alta abordare: anual, in lume, mor peste 2 milioane de lucratori in accidente de munca, aproximativ 5000 pe zi, respectiv 3 oameni in fiecare minut, iar numarul accidentatilor cu incapacitate temporara de munca si a imbolnavitilor profesional este mult mai mare. Comparativ, atentatele din 11 septembrie 2001 au facut “doar” 2.752 de victime si ce valva s-a facut... Numarul deceselor cauzate de accidente de munca si imbolnaviri profesionale este la ora actuala, in orice moment, mai mare decat al razboaielor aflate in desfasurare!

Servicii

  •     Cursuri in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si PSI (cadru tehnic PSI);
  •     Curs de Evaluarea Riscurilor de Accidentare si Imbolnavire Profesaionala - metoda autoevaluarii dezvoltata si pusa la dispozitie de catre Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca;