Cursuri Cluj Napoca

Fashion Academy

la Cursuri Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fashion Academy - la Cursuri Cluj Napoca.


Firma noastra repreinta un concept prin care fiecare persoana ar putea sa se regaseasca, atat profesional cat si intelectual, dovedindu-si capacitatile de aprofundare prin ceea ce inseamna cursuri de formare profesionala si nu numai. Acesta este conceput sa vina in ajutorul persoanelor care vor sa urmeze cursurile de cosmetica, coafor, manichiura tehnica, masaj si make-up sau care vor sa- perfectioneze cunostintele acumulate anterior.
Va oferaim cursuri de formare profesionala cu diplome acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei, in special va ofera prilejul de a beneficia de pregatire teoretica si practica la standarde internationale.
Alaturi de noi si de echipa nostra de profesori aveti asigurata calificarea in domeniul ales, in spatii amenajate special pentru teorie si pentru practica profesionala.

Servicii

Te invatam arta de a pune in valoare frumusetea naturala, pregateste cosmeticiene, descoperind secretele epilarii, ingrijirea delicata a pielii, trucuri de frumusete, dobandind diferite competente .

 
     Analiza tipului de ten

    Dermatologie
    Masajul facial
    Chimia produselor
    Epilat cu ceara traditionala si de unica folosinta
    Marketingul produselor cosmetice si al serviciilor de infrumusetare
    Masti cosmetice
    Machiaj
    Pensat si vopsit gene si sprancene
    Metode folosite pentru ingrijirea corporala