Cursuri Formare Profesionala Cluj Napoca

Cursuri formare profesionala Cluj-Napoca

Cursuri Formare Profesionala Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Formare Profesionala Cluj Napoca: Cursuri formare profesionala Cluj-Napoca.

 

 Oferim clienților noștri din diferite industrii, training-uri personalizate de înaltă calitate, incluzând exemple și practici concrete care au aplicabilitate în viața de zi cu zi, în cadrul unor programe care satisfac atât nevoile companiei cât și al individului.

 

Metodologia Siegel® 

  • Experienţă intensivă de învăţare (max. 30% teorie; 70%+ activităţi în echipe şi jocuri de rol)
  • Toate sesiunile de joc de rol sunt înregistrate video şi apoi analizate în grupuri mici
  • Sesiunile intensive de feedback (inclusiv o analiză detaliată bazată pe rapoarte electronice) vor permite participanţilor să îşi definească punctele cheie de învăţare şi să îşi construiască propria listă cu “ce este de facut” 
  • Punte către realitate: se va aloca timp traducerii acestor abilități în scenarii aplicabile la locul de muncă.

Parteneri

Unul din motivele principale pentru care am ales să lucrăm cu compania Siegel este conceptul de Coach intern, care ne oferă o legătură directă cu participanţii la curs. În acest fel, împreună cu trainerii Siegel putem să ne motivăm oamenii încă din timpul sesiunii de training şi putem să avem o perspectivă clară asupra abilităţilor lor, aflând care sunt punctele asupra cărora trebuie să ne concentrăm odată întorşi în mediul de lucru real.” 

Maximilian G. Haselbach, Head of Training, BEKB, Elveția