Cursuri IT / Calculatoare Bucuresti-Sector 3

Cursuri IT-Calculatoare RamInfo

Cursuri IT / Calculatoare Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri IT / Calculatoare Bucuresti-Sector 3: Cursuri IT-Calculatoare RamInfo.

Despre Noi

Cursuri Autorizate - Raminfo
CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA SI SPECIALIZARE acreditate MMPS
0213116303 / 0728120340 / 0787.510.040
0722.675.316 / 0723163.926


Ram-Info Training – este un centru de formare profesionala, acreditat MMPS, infiintat in anul 1998 cu o experienta de peste 20 ani pe piata de profil, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, intr-un sediu dedicat formarii profesionale.

Centrul Ram-Info organizeaza cursuri de perfectionare si cursuri de calificare pentru orice meserie precum: consilier pentru dezvoltare personala, operator calculator electronic si retele, competente digitale, asistent manager, agent broker imobiliar, cursuri masaj reflexogen, curs engleza, curs limba romana, curs asistent manager, curs specialist in managementul deseurilor, curs broker imobiliar, curs manager resurse umane, curs inspector ssm, curs contabil, curs inspector resurse umane, curs formator, curs manager de proiect, COACH- Specialist in activitatea de coaching, Astrolog, Astrologie relationala, Astrologie medicala, Astrologie karmica,Prognolele numerologice, Astrologie chineza-FengShui, Astrologie pentru afaceri, CONSILIEREA prin arte combinate, Consilierea prin arta, Comunicarea eficienta, Asertivitatea.

Toate cursurile noastre sunt concepute si sustinute conform standardelor ocupationale, intr-o maniera unica si originala, de catre specialistii nostrii in domeniu, sunt interactive si aplicate si au o componeta practica de pana la 70 % din durata totala a formarii.

Activitatile de dezvoltare personala, formare profesionala, consiliere, orientare si sanatate, reprezinta prioritati ale companiei noastre prin care cautam si speram ca reusim sa oferim servicii utile si folositoare celor care ne contacteaza si aleg sa isi atinga obiectivele cu ajutorul nostru si al echipei noastre de colegi si colaboratori.

Absolventii unor cursuri echivalente de pregatire sau cei care au cunostintele aferente acumulate pe cont propriu se pot inscrie doar pentru preevaluare, evaluare pe parcurs, evaluare finala si examen CNFPA, beneficiind de consultanta si materiale de curs.

Programele noastre de dezvoltare a personalului si cursurile vor fi adaptate in functie de obiectivele si necesitatile companiei dvs, au un caracter interactiv, care implica toti participantii, cu o mare concentrare asupra aplicatiilor practice, folosind jocuri de rol, simulari, exercitii si materiale vizuale de training.

Cursurile autorizate pe care le oferim au ca obiective principale: 

 • consilierea si indrumarea catre autocunoastere, evaluarea realista a abilitatilor native si a oportunitatilor de viata
 • gestionarea eficienta a resurselor personale si a informatiilor in concordanta cu obiectivele personale si realitatile pietei existente.
 • instruirea in tehnici active de alegere corecta si cautare a unui loc de munca
 • informarea completa referitoare la drepturile proprii si obligatiile fata de societate
 • adoptarea principiilor eficiente de viata si relationare in societate
 • construirea unui fundament care sa conduca la posibilitatea inceperii unei activitati pe cont propriu, generatoare de profit, performanta si premisele unei vieti implinite
 • Punem la dispozite o gama variata de resurse de dezvoltare personala si formare profesionala:
 • Traininguri de formare profesionala/perfectionare in Bucuresti sau in grupuri organizate la mare si la munte
 • Evenimente de dezvoltare personala
 • Cursuri si workshopuri de dezvoltare personala
 • Tabere de dezvoltare personala

Diploma eliberata dupa absolvirea oricarui curs este recunoscuta si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

Diplomele impreuna cu certificatele de competenta obtinute in urma acestor cursuri sunt singurele documente care se opereaza in cartea de munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii la un nivel superior.

Certificatele noastre sunt eliberate de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA.

Cursuri

Curs Competențe Digitalecurs-competente-digitale-sector-3

Va asteptam la CURSUL „COMPETENTE DIGITALE de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere” –autorizat MMPS prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala.
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de utilizare a calculatorului si sa se certifice in domeniul informatic.

 • Durata curs: 40 ore (3-4 zile)
 • Conditii: invatamant general obligatoriu
 • Nota: elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de discount 10% din taxa prin prezentarea dovezii aferente.

Cursul de Operator Calculator Electronic si Retele isi propune sa va pregateasca cu succes pentru ocupatia de Operator Calculator cat si pentru folosirea eficienta a calculatorului in activitatea zilnica.

Plecand de la cunostinte de baza, care privesc componentele calculatorului si comenzile din sistemul de operare Windows, cursul va ajuta sa dobanditi competentele de a (tehno) redacta un document (Microsoft Word), de a realiza calcule complexe (Microsoft Excel), de a face prezentari business (Microsoft Power Point), de a naviga pe internet si de a comunica prin intermediul postei electronice (e-mail, Messenger, Skype).

Cursul Operator Calculator Electronic si Retele este compus din 50 ore cu urmatoarea tematica:

 • identificarea elementelor de interfata ale SO si utilizarea functiilor de baza
 • utilizarea aplicatiilor SO WINDOWS - utilizarea editorului de text Microsoft Word.
 • tehnoredactarea documentelor
 • realizarea tabelelor utilizand aplicatii de calcul tabelar Microsoft Excel
 • realizarea prezentarilor - Power Point
 • navigarea si comunicarea pe internet prin intermediul postei electronice (e-mail, Messenger, Skype etc).

Windows XP - Utilizarea sistemelor de calcul - Operare cu fisiere

Aceasta sectiune de curs se adreseaza persoanelor care doresc initiere in operarea pe calculator, precum si celor care vor sa-si imbunatateasca deprinderile in lucrul cu calculatorul. Cursantii sunt instruiti sa utilizeze sistemul de operare Windows si alte aplicatii ce ruleaza sub acesta prin notiuni teoretice si exemple practice.

Modalitati de utilizare a aplicatiilor de procesare text - Microsoft Word
Curs Competente- Digitale-sector-3 Modulul de curs tehnoredactare computerizata va invata sa utilizati Microsoft Word - cel mai cunoscut si mai folosit editor de text din lume, principala unealta pentru redactarea si procesarea documentelor.
Acest curs Word garanteaza invatarea si sistematizarea cunostintelor de procesare text si optimizarea activitatii de lucru in munca la birou. Utilizarea editorului Word este necesara tuturor persoanelor care lucreaza cu calculatorul.
Pentru acest modul de curs se recomanda cunostinte prealabile de Windows.

Gestionarea informatiilor prin calcul tabelar - Microsoft Excel

In sectiunea Microsoft Excel veti invata sa folositi acest program de calcul tabelar deosebit de util.
Modulul de curs Excel este util in munca de birou pentru organizarea datelor, efectuarea de calcule matematice, generarea de rapoarte bazate pe cifre sau pentru a crea diverse grafice.
In acest modul de curs veti invata cum se introduc date, cum se face un tabel, cum se folosesc formulele de baza si pana la dezvoltarea unor aplicatii complexe bazate pe notiunile invatate in curs. Cursul de calcul tabelar este insotit de exemple practice cu aplicabilitate imediata in domenii diverse: vanzari, contabilitate, resurse umane, constructii, imobiliare, administratie, statistica, pentru a intelege mai bine notiunile explicate.
Acest curs se adreseaza persoanelor care nu au lucrat deloc cu acest program si celor care utilizeaza programul Microsoft Excel la un nivel mediu si doresc sa dobandeasca rapid cunostinte avansate in prelucrarea informatiilor.
Pentru acest modul de curs se recomanda cunostinte prealabile de Windows

Comunicare prin internet

Sectiunea de curs "Comunicare prin Internet" ofera participantilor la curs cunostintele necesare pentru a putea accesa internetul cu maxima eficienta prin tehnici de cautare cu ajutorul motoarelor (GOOGLE, YAHOO etc), precum si cele pentru utilizarea postei electronice (e-mail).
Acest curs este destinat intregii clase de utilizatori , dar este special conceput pentru incepatori.
Pentru acest modul de curs se recomanda cunostinte prealabile de Windows

Galerie foto