Cursuri IT / Calculatoare Cluj Napoca

Cursuri IT Cluj Napoca

Cursuri IT / Calculatoare Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri IT / Calculatoare Cluj Napoca: Cursuri IT Cluj Napoca.

Infiintata in anul 1995, compania isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. 

Compania noastra va pune la dispozitie cursuri de perfectionare - operare calculator, inspector resurse umane, contabilitate, secretariat. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. In cadrul companiei desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. 

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri  la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. 

Experienta companiei noastre, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. 

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Servicii

  • cursuri de perfectionare - operare calculator, inspector resurse umane, contabilitate, secretariat