Cursuri Limbi Straine Arad

Cursuri Limbi Straine Arad

Cursuri Limbi Straine Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Limbi Straine Arad: Cursuri Limbi Straine Arad.

    Instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze copiilor de toate vârstele. Peste 2 milioane de cursanți vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.
    Programele noastre sunt create de experți în învățarea limbii engleze și sunt predate de profesorii noștri special pregătiți.
    Misiunea noastră este să insuflăm copiilor și tinerilor pasiunea pentru educație, pentru a face din învățare un obicei pentru întreaga viață. Dorim să implicăm părinții în asumarea statutului de parteneri în atingerea succesului copiilor lor.
    Viziunea noastră este  să devenim centru de excelență în învățarea limbii engleze, contribuind alături de părinți la succesul copiilor și tinerilor.
    Valorile după care ne ghidăm activitatea sunt: integritatea, încrederea, respectul și dragostea necondiționată pentru copii, implicarea, dedicarea, pasiunea pentru excelență.
    Copiii adoră să învețe alături de Helen Doron English.

Servicii

Ne concentrăm pe asigurarea unei varietăți de experiențe senzoriale, care oferă copiilor un mediu natural în care aceştia absorb accentul limbii engleze, exersează primele cuvinte și acumulează vocabular. Toate acestea se realizează prin muzică, mişcare, jocuri şi multă încurajare.
Fun with Flupe pentru copii de 2-6 ani
Fun with Flupe urmărește aventurile tânărului Paul Ward în timp ce sare în cartea de povești pentru copii pentru a-i ajuta pe voioasa Granny Fix și pe săltărețul Flupe să repare lucrurile care nu merg cum trebuie în lumea versurilor, în timp ce învață engleza vorbită.
Pe parcursul aventurilor, tinerii cursanți Helen Doron învață în jur de 660 cuvinte, o pronunție corectă și elemente de bază privind structura propoziției în limba engleză. Cursul oferă 25 de cântece în 12 aventuri animate.

Jump with Joey pentru copii de 6-9 ani
Jump with Joey este un curs nou de engleză pentru începatori cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani. Poate fi predat și în continuarea cursului Fun with Flupe. Cursul include 12 episoade animate care urmăresc aventurile lui Paul Ward și ale prietenului său Millie, care îl ajută pe Kangi și pe neastâmparatul său fiu, Joey, să rezolve problemele din Storyville. În timp ce învață limba engleză, copiii se familiarizează cu valori importante precum prietenia și protejarea mediului înconjurator. Copiii învață limba engleză cu ajutorul a 25 de cântece și a multitudinii de jocuri și activități desfășurate atât în clasă cât și acasă. Jump with Joey este primul curs de limba engleză care folosește tehnologia realității augmentate. Experiența de învațare este cu atât mai incitantă cu cât personajele prind viață în magicele caiete de activități, completând elementul esențial de ascultare acasă din metodologia Helen Doron English.