Cursuri Brasov

BestSMART

la Cursuri Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BestSMART - la Cursuri Brasov.


     Nu suntem o simplă firmă de training. Este o echipă de traineri şi consultanţi care vin în faţa cursanţilor cu ani sau chiar de zeci de ani de experienţă, un profesionalism cum rar mai găsCursuri Management Brasoveşti în România şi, mai ales, cu dorinţa de a face performanţă.

    Credem în cursuri făcute profesionist, nu doar din a umple timpul cu vorbe goale şi nu doar din dorinţa de a obţine o simplă diplomă care nu spune nimic şi este lipsită de fundament. Cu toate acestea, diplomele eliberate de noi sunt la finalul unor cursuri acreditate de ANC – Autoritatea Naţională pentru Calificări (fost CNFPA). Sunt diplome cu greutate, care pot fi elemente cheie într-o carieră construită atent.

    Credem că ceea ce facem noi este profitabil: Pentru clienţii noştri, fie că sunt companii, fie că sunt oameni care doresc să se specializeze pe o nişă sau pe un serviciu. Suntem de părere că dacă tu devii profitabil prin noi şi noi suntem profitabili prin tine. Este tipul de relaţie echitabilă şi utilă pe care ni-l dorim cu fiecare client care ne calcă pragul, ne solicită sau participă la cursurile noastre.

Servicii

    Manager de Produs

     Fie ca esti manager de produs, director de achizitii, director de productie, development manager sau activezi in zona de vanzari sau marketing, in mod sigur te-ar ajuta un curs care sa-ti ofere o serie de strategii care sa te ajute sa gasesti si sa creezi cele mai bune produse pentru clientul tau.  

     Iti va fi oferit un pachet de intrumente esentiale si utile oricarui Product Manager. Vei sti apoi sa le foloCursuri Management Brasovsesti, sa le implementezi si sa le aplici. Vei intelege de ce managementul de produs are un impact major pentru strategia companiei dar si pentru profitul acesteia. Dar mai ales, vei invata cum sa faci ca produsul tau sa fie competitiv.

     Intr-o prima faza vei afla de ce este important managementul de produs si care sunt regulile pentru a fi un bun product manager. Apoi vei intra efectiv in lumea produsului: vei invata despre conceptul de produs si despre linii de produs. Vei intra in detalii esentiale care tin de gestiunea stocurilor si de documentatie. Vei invata sa faci analize de competitivitate, pentru a putea sa-ti dai seama cum stai fata de concurenti. Apoi, vei afla notiuni de lansare si disparitie a produsului si, mai ales, vei invata lucruri foarte importante despre costuri. Nu in ultimul rand, vei fi invatat cum sa stabilesti cel mai bun pret pentru produsul tau.  


    Tematica

 • Cine este Product Managerul (responsabilitati, fisa postului, reguli de a fi un bun PM)
 • Conceptul de Produs, Linii de Produs si mix de produse (gestiunea stocurilor, documentatie (Nomenclator, Master Product Plan, Product Specification Sheet, etc)
 • De la idee la lansare si apoi disparitie (phase-in / phase-out)
 • Ciclul de viata al produsului.
 • Piata (segmentare, cercetari de piata si trenduri) si concurenta.
 • Analiza competitivitatii (SWOT).
 • Notiuni financiare de compunere a costurilor (metoda contributiei, metoda absorbtiei).
 • Structura si politicile de pret. Preturi de achizitii vs preturi de vanzare. Index preturi. Index ponderat. Adaos. Discount. Profitabilitate.
 • Previzionarea cererii produselor (metode calitative si cantitative de calcul) 
 • Indicatori de performanta in Product Management si concepte financiare de baza (cifra de afaceri, margine, profitabilitate, etc)


    Manager de Proiect

    Fiecare dintre noi a fost pus macar o singura data sa faca un lucru de la inceput pana la capat. Fie ca este vorba de organizat o nunta, fie ca este vorba de construit o fabrica de Cursuri Management Brasovavioane, proiectele au ceva in comun: un manager care se ocupa de tot ce tine de respectivul proiect. Acest curs, odata facut, te va ajuta sa realizezi perfect un proiect de la cap la coada, indiferent daca firma ta face curatenie sau construieste autostrazi.

     In mod sigur iti doresti un curs care sa nu te plictiseasca prea mult cu teorie si cu detalii inutile. Ei bine, acest curs este special construit astfel incat sa inveti managementul de proiect pas cu pas, intr-un mod cat se poate de practic.

    Vei invata, in primul rand, sa initiezi un proiect, pentru ca mai apoi sa faci evaluarile si estimarile necesare realizarii proiectului. Vei invata sa planifici etapele proiectului si vei afla cum se conduce echipa de proiect. La finalul cursului, vei sti cum se executa un proiect, cum il monitorizezi, cum controlezi activitatile si cum corectezi eventualele erori aparute.

    Tematica

 • Initierea proiectului – stabilirea scopului si obiectivelor
 • Evaluarea riscului, estimari necesare, contracte – fezabilitatea financiara (PP, NPV  IRR)
 • Planificarea activitatilor – WBS (structura detaliata a activitatilor), PBS (structura detaliata a produsului), diagrama Gantt, diagrama retelelor de activitati, ciclul de viata al proiectelor
 • Formarea si conducerea echipei de proiect – rolul managerului de proiect, comunicarea in cadrul proiectului, solutionarea conflictelor
 • Executia proiectului – monitorizare continua si control, stabilirea jaloanelor, masurarea progreselor, corectarea erorilor, managementul schimbarii. Inchiderea proiectului, inchiderea contractelor
 • Standarde, metodologii ale proiectelor – managementul calitatii, reflectii asupra experientei acumulate