Cursuri Management Bucuresti-Sector 3

Cursuri Management RamInfo

Cursuri Management Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Management Bucuresti-Sector 3: Cursuri Management RamInfo.

Despre Noi

Cursuri Autorizate - Raminfo
CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA SI SPECIALIZARE acreditate MMPS
0213116303 / 0728120340 / 0787.510.040
0722.675.316 / 0723163.926


Ram-Info Training – este un centru de formare profesionala, acreditat MMPS, infiintat in anul 1998 cu o experienta de peste 20 ani pe piata de profil, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, intr-un sediu dedicat formarii profesionale.

Centrul Ram-Info organizeaza cursuri de perfectionare si cursuri de calificare pentru orice meserie precum: consilier pentru dezvoltare personala, operator calculator electronic si retele, competente digitale, asistent manager, agent broker imobiliar, cursuri masaj reflexogen, curs engleza, curs limba romana, curs asistent manager, curs specialist in managementul deseurilor, curs broker imobiliar, curs manager resurse umane, curs inspector ssm, curs contabil, curs inspector resurse umane, curs formator, curs manager de proiect, COACH- Specialist in activitatea de coaching, Astrolog, Astrologie relationala, Astrologie medicala, Astrologie karmica,Prognolele numerologice, Astrologie chineza-FengShui, Astrologie pentru afaceri, CONSILIEREA prin arte combinate, Consilierea prin arta, Comunicarea eficienta, Asertivitatea.

Toate cursurile noastre sunt concepute si sustinute conform standardelor ocupationale, intr-o maniera unica si originala, de catre specialistii nostrii in domeniu, sunt interactive si aplicate si au o componeta practica de pana la 70 % din durata totala a formarii.

Activitatile de dezvoltare personala, formare profesionala, consiliere, orientare si sanatate, reprezinta prioritati ale companiei noastre prin care cautam si speram ca reusim sa oferim servicii utile si folositoare celor care ne contacteaza si aleg sa isi atinga obiectivele cu ajutorul nostru si al echipei noastre de colegi si colaboratori.

Absolventii unor cursuri echivalente de pregatire sau cei care au cunostintele aferente acumulate pe cont propriu se pot inscrie doar pentru preevaluare, evaluare pe parcurs, evaluare finala si examen CNFPA, beneficiind de consultanta si materiale de curs.

Programele noastre de dezvoltare a personalului si cursurile vor fi adaptate in functie de obiectivele si necesitatile companiei dvs, au un caracter interactiv, care implica toti participantii, cu o mare concentrare asupra aplicatiilor practice, folosind jocuri de rol, simulari, exercitii si materiale vizuale de training.

Cursurile autorizate pe care le oferim au ca obiective principale: 

 • consilierea si indrumarea catre autocunoastere, evaluarea realista a abilitatilor native si a oportunitatilor de viata
 • gestionarea eficienta a resurselor personale si a informatiilor in concordanta cu obiectivele personale si realitatile pietei existente.
 • instruirea in tehnici active de alegere corecta si cautare a unui loc de munca
 • informarea completa referitoare la drepturile proprii si obligatiile fata de societate
 • adoptarea principiilor eficiente de viata si relationare in societate
 • construirea unui fundament care sa conduca la posibilitatea inceperii unei activitati pe cont propriu, generatoare de profit, performanta si premisele unei vieti implinite
 • Punem la dispozite o gama variata de resurse de dezvoltare personala si formare profesionala:
 • Traininguri de formare profesionala/perfectionare in Bucuresti sau in grupuri organizate la mare si la munte
 • Evenimente de dezvoltare personala
 • Cursuri si workshopuri de dezvoltare personala
 • Tabere de dezvoltare personala

Diploma eliberata dupa absolvirea oricarui curs este recunoscuta si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

Diplomele impreuna cu certificatele de competenta obtinute in urma acestor cursuri sunt singurele documente care se opereaza in cartea de munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii la un nivel superior.

Certificatele noastre sunt eliberate de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA.

Cursuri

CURS MANAGER RESURSE UMANE - 70 de ore - curs Offline sau Online prin Skype pentru provincie sau strainatate

Metode folosite:cursuri-management-sector-3

 • Curs deschis
 • Studii de caz si exemple practice
 • Metode experientiale
 • Joc de rol
 • Feed-back personalizat
 • Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului.

- Modulul 1 – Secretariat computerizat – microsoft word – tehnoredactare, grafice, rapoarte de activitate, powerpoint – prezentari
- Modulul 2 – Comunicare manageriala eficienta – comunicare verbala, non-verbala, paraverbala
- Modulul 3 – Time management – Managementul timpului – tehnici de planificare a timpului
- Modulul 4 – Managementul documentelor – arhivarea documentelor

Descrierea ocupatiei:

Managerul de resurse umane este responsabilul cu gestionarea eficienta a resurselor umane intr-o organizatie.

Managerul de resurse umane raspunde in activitatea unei organizatii de:

 • exercitarea functiilor manageriale de· previziune · organizare · antrenare · coordonare · control
 • evaluare in raport cu modul de gestionare a resurselor umane in organizatie
 • coordonarea activitãtii compartimentului de resurse umane prin exercitarea functiilor manageriale in raport cu personalul specializat in gestiunea resurselor umane.

Cursul Manager de Resurse Umane va ajuta sa intelegeti sistemul si cadrul de functionare al unei companii, sa-i cunoasteti costurile si procesele de productie, organigrama, regulamentul de ordine interioara, fisa postului, sistemul de evaluare. Veti intelege ca investitia in oameni incepe cu procesul de recrutare, selectie, inductie, dezvoltare si se termina cu procesul de promovare si evaluare.

Programul de perfectionare se adreseaza persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitatile de manager in domeniul resurselor umane, sa-si dezvolte o baza solida pentru a progresa in cariera si sa deprinda tehnici moderne de lucru.

CURS ASISTENT MANAGER - 70 ore - curs online prin Skype sau offline (la sala)curs-asistent-manager-sector-3

- Modulul 1 – Secretariat computerizat – microsoft word – tehnoredactare, grafice, rapoarte de activitate, powerpoint – prezentari
- Modulul 2 – Comunicare manageriala eficienta – comunicare verbala, non-verbala, paraverbala
- Modulul 3 – Time management – Managementul timpului – tehnici de planificare a timpului
- Modulul 4 – Managementul documentelor – arhivarea documentelor

Cursul "Secretariat computerizat / Asistent Manager / Comunicare Manageriala" are ca obiectiv tratarea activitatilor secretarelor (asistent manager) si ale secretariatului.

Cursul de Asistent Manager se adreseaza atat persoanelor care intentioneaza sa aplice pentru un post de asistent al directorului general sau al unui director de departament in cadrul unei firme, cat si celor care se afla deja intr-o astfel de functie si simt nevoia imbogatirii si sistematizarii notiunilor cu care se opereaza in aceasta profesie atragatoare si tot mai solicitata pe piata fortei de munca din Romania.

Cursul de secretariat contine materia necesara pentru munca de birou a secretarelor:

 • identificarea tipurilor de echipamente de birou necesare activitatii de secretariat
 • identificarea elementelor de interfata ale SO si utilizarea functiilor de baza
 • utilizarea aplicatiilor SO WINDOWS
 • utilizarea editorului de text Microsoft Word. Tehnoredactarea documentelor
 • realizarea tabelelor utilizand aplicatii de calcul tabelar Microsoft Excel
 • realizarea prezentarilor
 • administrarea si intocmirea corespondentei
 • comunicarea utilizand posta electronica.

Asistent managerul ocupa o functie reprezentativa in cadrul companiei, fiind colaborator apropiat al directorului si chiar suplinitor al acestuia, motiv pentru care pregatirea sa trebuie sa fie complexa, sa vizeze cunostinte variate de management, marketing, comunicare, protocol, contabilitate, informatica, legislatie, psihologie.
Tematica cursului surprinde in detaliu elementele esentiale ce caracterizeaza aceste domenii, care au aplicabilitate directa in activitatea unui asistent manager.

Curs managementul proiectelor | Curs specialist manager de proiect

Cursul Manager Proiect are ca obiectiv crearea de specialisti in domeniul managementului proiectelor, care se vor ocupa cu gestionarea proiectelor finantate european.
Cursul de Manager Proiect se adreseaza atat agentilor economici, autoritatilor publice cat si persoanelor fizice sau personalului implicat in gestionarea proiectelor cu finantare europeana sau internationala

Obiective exprimate in competente profesionale:

 • Stabilirea scopului proiectului
 • Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
 • Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
 • Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
 • Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
 • Managementul riscurilor
 • Managementul echipei de proiect
 • Managementul comunicarii in cadrul proiectului
 • Managementul calitatii proiectului.

Specialistul in Managementul Proiectelor ocupa o functie reprezentativa in cadrul companiei, fiind colaborator apropiat al directorului, motiv pentru care pregatirea sa trebuie sa fie complexa, sa vizeze cunostinte variate de management, marketing, legislatie, Tematica cursului surprinde in detaliu elementele esentiale ce caracterizeaza aceste domenii, care au aplicabilitate directa in activitatea unui manager de proiect.

Galerie foto