Cursuri Muzica Bucuresti-Sector 1

Cursuri Muzica Bucuresti

Cursuri Muzica Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Muzica Bucuresti-Sector 1: Cursuri Muzica Bucuresti.

Despre Noi

  Cursurile noastre se adreseaza persoanelor care doresc sa cunoasca tainele muzicii intr-un mediu cald, prietenos, indiferent de varsta sau de nivel. Fiecare persoana are posibilitatea sa isi cultive gustul pentru arta si sa aprofundeze notiunile deja existente, prin cursuri interactive care starnesc repede interes.

  Cursurile de pian sunt concepute si adaptate in conformitate cu varsta fiecarui cursant si cu aptitudinile si nivelul muzical al fiecaruia. La cursul de pian vei parcurge mai multi pasi care presupun pozitia corecta in fata pianului, notiuni de baza de teoria muzicii si alcatuirea de intervale si acorduri muzicale. Vei invata piese cu grade diferite de dificultate din repertoriul clasic sau modern.

Lectiile de pian pentru copii au in vedere dezvoltarea abilitatilor muzicale ale acestora prin intonarea de sunete, scurte motive muzicale, recunoasterea notelor muzicale, urmaresc insusirea cunostintelor muzicale practice si teoretice in raport cu fiecare etapa a dezvoltarii copiilor.

  Cursurile de chitara se desfasoara individual. Vei invata notiuni de baza in folosirea chitarii, intretinerea acesteia si reglarea in functie de stilul muzical si tehnica abordate. Vei invata sa construiesti acorduri in toate pozitiile si sa construiesti solo-uri.

Fie ca alegi sa inveti chitara clasica, folk, jazz, blues sau rock, vei invata sa creezi si sa imbunatatesti tonul chitarii, dobandind cunostinte legate de procesarea sunetului de chitara.

In cadrul lectiilor de canto se vor invata: tehnica vocala, dictie respiratie, intonatie, frazare, agilitate, prezenta scenica si miscare. Se va dezvolta de asemenea auzul muzical.

Exercitiile vocale si tehnicile de respiratie predate au rolul de a crea lejeritate in cantat, de a-ti proteja corzile vocale si aparatul respirator si de a te ajuta sa dezvolti o intonatie corecta. La cursurile de canto vei avea parte de o pregatire tehnica, dar si de notiuni ce tin de miscare scenica, tehnica de microfon si atitudine muzicala.

Servicii si produse

Cursurile individuale pe care le puteti urma la noi sunt:

  • Lectii de chitara
  • Lectii de vioara
  • Lectii de canto
  • Lectii de pian
  • Teorie Muzicala

Abonamente:

  • lectie individuala: 55 lei
  • 4 sedinte (individuale/luna): 200 lei
  • 8 sedinte (individuale): 400 lei + o lectie gratuita de teorie muzicala (grup)

Cu ajutorul unui profesor de muzica, profesor de canto, profesor de pian, profesor de chitara, sau profesor de vioara, invatarea unui instrument poate fi rapida!