Cursuri Prestari Servicii Arad

Cursuri Servicii Arad

Cursuri Prestari Servicii Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Prestari Servicii Arad: Cursuri Servicii Arad.

    Scoala EUROTRAINING este constituita ca fundatie independenta, neguvernamentala, cu caracter apolitic, care are drept misiune consolidarea fundamentelor democratice, prin sustinerea egalitatii de sanse privind accesul cetatenilor la ocuparea unui loc de munca.
    Scoala EUROTRAINING a luat nastere in anul 2006, scopul acesteia fiind cresterea gradului de pregatire profesionala a cetatenilor si a gradului de ocupare a fortei de munca.
    Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de formare profesionala din zona de vest a tarii, acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificare (ANC), in acest moment scoala detine un portofoliu de peste 50 de cursuri de formare profesionala.

Datorita schimbarilor sociale, a cerintelor din ce in ce mai mari si diverse pe piata fortei de munca, activitatea scolii EUROTRAINING poate fi definita temporal de doua mari etape:
1. Organizarea cursurilor de meserii si educatie permanenta: pentru alimentatie publica (ospatar, bucatar, brutar, cofetar-patiser) de estetica si ingrijire corporala (coafor, frizer, manichiurist-pedichiurist, cosmetician si maseur), domeniul tehnic (electrician exploatare medie si joasa tensiune, operator la masini unelte cu comanda numerica) etc.
2. Organizarea cursurilor directionate spre mediul de afaceri - din aceasta categorie fac parte cursurile de designer pagini web, contabil, manager de proiect, inspector resurse umane, inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca etc.

Servicii

    Curs Auditor in domeniul calitatii

Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de auditor in domeniul calitatii care face parte din domeniul ocupational administratie si management.

     Diploma obtinuta
Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de auditor in domeniul calitatii. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.
Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.
Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in  termenul comunicat de catre organizatorul cursului.

 

Unitati de competenta

    Comunicarea specifica activitatii de audit
    Munca in echipa de audit
    Perfectionarea pregtirii profesionale
    Analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului calitatii
    Colectarea si structurarea informatiilor specifice activitatii de audit
    Conducerea auditului
    Examinarea documentelor referitoare la sistemul calitatii si intocmirea raportului de examinare
    Intocmirea documentelor specifice activitatii de audit
    Intocmirea raportului de audit
    Planificarea activitatii de audit

Documente necesare pentru inscriere

    Copie act de identitate
    Copie certificat de nastere
    Copie de pe certificatul de casatorie (daca este cazul)
    Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricola/adeverinta de absolvire
    Adeverinta medicala