Cursuri Resurse Umane Braila

Cursuri Resurse Humane Braila

Cursuri Resurse Umane Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Resurse Umane Braila: Cursuri Resurse Humane Braila.

Despre noi
    Fundatia “Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Braila” (CDIMM Braila) a fost infiintata in anul 1994, cu sprijinul Programului Phare al Uniunii Europene, prin intermediul Fundatiei CRIMM Bucuresti, ca parte a programului R09207, primul program european care s-a adresat direct sectorului privat IMM din Romania.

    Fundatia CDIMM Braila a fost infiintata ca organizatie non-profit in baza Legii nr. 21/1924, si functioneaza in prezent conform reglementarilor prevazute in Legea 26/2000. Activitatea Fundatiei CDIMM Braila a inceput in luna februarie 1994.
Misiune
     Incurajarea dezvoltarii sectorului privat al intreprinderilor mici si mijlocii la nivel regional, factor cheie in procesul de schimbare, la nivel individual, institutional si comunitar.
Valori
     Asigurarea satisfactiei clientilor nostri - oferirea unor servicii de calitate caracterizate prin valoare adaugata, bazate pe incredere, confidentialitate, respect si loialitate. Am urmarit intotdeauna sa stabilim relatii de lunga durata cu clientii nostrii, reciproc avantajoase.

    Acordarea de sprijin continuu pentru implementarea solutiilor identificate - conditie esentiala pentru asigurarea flexibilitatii si adaptabilitatii la conditiile in permanenta schimbare din economie.

    Intelegerea importantei investirii in oameni - motivarea acestora prin: instruire, dezvoltare individuala, respect, recunoasterea meritelor si recompense.

Servicii

  • Curs de iniţiere în ocupaţia de "Agent vânzări";
  • Curs de calificare "Lucrător în comerţ";
  • Curs de specializare în ocupaţia "Inspector (referent) resurse umane";
  • Curs de perfectionare în ocupaţia de "Inspector de specialitate protectia muncii";
  • Curs de specializare în ocupaţia de "Manager de proiect";

Sursa: www.cdimm.ro