Cursuri Miercurea Ciuc

Euwork Job

la Cursuri Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Euwork Job - la Cursuri Miercurea Ciuc.


Curs de limbi straine

      Conform experiențelor noastre, poți însuși cunoștințe lingvistice potrivite lângă muncă în mediul limbii materne respective, pronunțare corectă și expresii moderne în același mod, parcă ai urma un curs de limbă scumpă din Londra.

      Contrar opiniei publice, având cunoștințe minime de limbă, n-o să ai succes în Anglia, dar nici în altă parte. Angajatorii chiar și în cazul celor mai simple munci fizice, vor angaja numai acele persoane, cu care pot purta conversații prin propoziții întregi. Din păcate nu îi interesează, dacă cineva ”învață repede” sau este perfect dintr-o altă limbă. Aproape nicăieri nu se solicită certificatul emis după un examen lingvistic.

Servicii

       Cursul de ÎNCEPĂTOR de limbă engleză și germană – Asociația pentru tineret FIDELITAS.

   Dacă vrei să lucrezi în Austria, Germania și Marea – Britanie, dar încă nu cunoști limba, optează pentru cursul de pregătire intensivă engleză sau germană a Catedrei, acolo vei fi învățat, începând de la cunoștințele de bază, la toate cele care sunt de ajuns, ca să ocupi cele mai simple posturi, numai în două luni. Cursul ține 72 de ore, și se pornește de la nivelul de începător. Materialul cursului, metodica de predare și centrele de greutate nu seamănă cu cursurile care pregătesc cursanții la examen de limbă și au o durată mai lungă, ci ”scopul sfințește instrumentul.”  Cursanții însușesc repede cele mai necesare baze, pe care în spațiul lingvistic dat în timpul șederii lor de acolo, pot clădi alte cunoștințe lingvistice. Bazele însușite în acest fel, sunt de ajuns pentru a se acomoda și de a începe munca în străinătate.

 

Sursa: www.karrierstart.eu/euwork