Cursuri Zalau

Infocontur

Cursuri Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Zalau: Infocontur.

      INFOCONTUR  înfiinţată în 2003, este o companie dinamică a cărei activitate vizează organizarea cursurilor autorizate de formare profesională, specializare şi perfecţionare din diverse domenii pentru elevi, studenţi şi şomeri dar şi cursuri de specializare şi perfecţionare profesională pentru persoanele pentru care cariera este o provocare continuă, precum şi vânzarea de tehnică de calcul şi prestări servicii în domeniul soft şi reţele de calculatoare.

      La INFOCONTUR clientul este întotdeauna pe primul loc. Construim relaţii de afaceri bazate pe încredere, corectitudine şi deschidere - relaţii în care toate părţile au de câştigat. Clienţii noştri includ firme de prestigiu din toate domeniile de activitate, persoane fizice (adulţi, adolescenţi si copii).
INFOCONTUR desfăşoară cursuri de zi (OPEN) cu o durată de 4 luni, care presupun deplasarea cursanţilor la sediul companiei şi frecventarea cursurilor pe întreaga lor perioadă. Echipa INFOCONTUR se poate deplasa, de asemenea, la sediul companiilor interesate, inclusiv în alte localităti pentru desfaşurarea cursurilor pentru minimum 10 participanţi.

Servicii

    Cursuri oferite:

-Informatica

-Lucrator comercial

-Frizerie,Coafor,Manichiurist

-Zidar-Pietrar

-Dulgher,Tamplar

-Parchetar

 

Sursa: www.infocontur.page.tl