Cursuri Contabilitate Chitila

Picon Training Center

Cursuri Contabilitate Chitila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Contabilitate Chitila: Picon Training Center.

Despre Noi

Cursuri Contabilitate Bucuresti

Fara a gresi putem spune cu mandrie ca suntem continuatorii primului centru de profil de pe piata romaneasca. Cu o bogata experienta in domeniul instruirii si perfectionarii adultilor, Picon Training Center este o unitate de invatamant ce presteaza servicii de formare profesionala in diverse domenii de activitate.

Toate cursurile desfasurate au avizul Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnioe, fiind recunoscute Ia nivel national. Fiecare curs in parte are suport de curs, care contine bibliografie, legislatie, exercitii demonstrative, precum si teste de evaluare. Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei, cat si la cel al beneficiarului.

Cartea noastra de vizita o reprezinta miile de cursanti care au trecut pragul centrului nostru. Firma noastra este recunoscuta pentru calitatea cursurilor oferite de o echipa de profesionisti care imbina cunostintele excelente in domeniu cu o pregatire didactica si cu o experienta acumulata de-a lungul timpului.

In cadrul firmei noastre au fost scolarizati angajati din diferite societati comerciale, banci, spitale,
policlinici, unitati de invatamant, cadre ale Administratiei si Internelor, cadre didactice, precum si elevi si studenti. De asemenea au fost scolarizate si persoane cu dizabilitati prin Fundatia Motivation.

DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATA!

Pentru recunoasterea internationala a diplomelor, certificatelor de calificare profesionale, certificatelor de competente profesionale obtinute in Romania este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

In vederea aplicarii apostilei sau a supralegalizarii de catre organele competente este necesara verificarea autenticitatii diplomelor, certificatelor de calificare profesionale, certificatelor de competente profesionale.

Certificatele de absolvire au valabilitate nelimitata, titularul certificatului de absolvire fiind rugat sa prezinte un act de identitate.
Certificatele de absolvire se elibereaza pe baza actului de identitate, dupa absolvirea unui curs acreditat.

Servicii si produse

Cursuri acreditate Picon Training Center

Cursuri Informatica

 • Cursuri Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date
 • Curs Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date - Excel Avansat

 

Cursuri Dezvoltare Personala

 • Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala
 • Consilier Vocational
 • Curs Lucrator prin Arte Combinate

Cursuri Inspector Resurse Umane

Cursuri Contabilitate

 • Contabilitate Primara cu Utilizarea Calculatorului
 • Contabilitate In Partida Simpla
 • Contabilitate Financiara Computerizata si Fiscalitate

Cursuri Manager Resurse Umane

Cursuri Administrator

 • Curs Administrator de Condominii

Cursuri Auditor Intern

Cursuri Formator

 • Curs Instructor Preparator Formare

Cursuri Limba Engleza

Cursuri Limba Spaniola

 • Curs Limba Spaniola Incepatori

Cursuri Contabilitate

Contabilitate Primara cu Utilizarea Calculatorului
  Cursul este un mijloc eficient de insusire a cunostintelor, de dobandire a competentelor financiar - contabile si de initiere in legislatia aferenta domeniului. Se dobandesc principii si deprinderi in contabilitatea primara si financiara (intocmirea, circuitul documentelor si inregistrarea sistematica si cronologica a acestora).
  De asemenea, modulele parcurse sunt adaptate atat afacerii dumneavoastra, indiferent de tipul sau marimea acesteia, cat si persoanelor care lucreaza in sectorul privat.

  Acest Curs de Contabilitate Primara cu Utilizarea Calculatorului raspunde la numeroase intrebari si face ca domeniul contabilitatii sa devina prietenos si accesibil. Cursul trateaza prima etapa a demersului contabil prin intocmirea corecta a documentelor contabile primare precum si circuitul acestora intr-o unitate patrimoniala. Durata cursului este alocata cu preponderenta generarii documentelor contabile cu ajutorul calculatorului, punandu-se accent indeosebi pe partea practica! (se utilizeaza programul SAGA SOFT).

Contabilitate in Partida Simpla
  Aveti un PFA? O intreprindere individuala? Doriti sa stiti ce declaratii depuneti?
  Acest curs de Contabilitate in Partida Simpla raspunde la numeroase intrebari si face ca domeniul contabilitatii sa devina accesibil. Durata cursului este alocata cu preponderenta generarii documentelor contabile cu ajutorul calculatorului, punandu-se accent indeosebi pe partea practica.

  Fiecare cursant va avea la dispozitie un calculator.
  Cursul este preponderent practie si prezinta utilizarea unui soft contabil - SAGA SOFT (introducerea datelor, verificarea/salvarea, tiparirea documentelor specifice)

Contabilitate Financiara Computerizata si Fiscalitate
Investeste in cariera ta si vei deveni un adevarat profesionist!

  Cursul cuprinde si modulul de contabilitate computerizata, utilizandu-se programul SAGA SOFT, un cunoscut software integrat pentru evidenta contabila si de stocuri. De asemenea cursul mai cuprinde si modulul de fiscalitate, prezentand noutatile fiscale aferente anului 2017.

  Se prezinta operatiunile contabile curente intalnite intr-o societate comerciala.

  Cursul de Contabilitate Financiara Computerizata si Fiscalitate se organizeaza in timpul saptamanii sau in week-end.

  Cursul este autorizat pentru toate competentele profesionale conform standardului ocupational cod COR 331302.