Cursuri Dezvoltare Personala Bucuresti-Sector 3

Cursuri dezvoltare personala RamInfo

Cursuri Dezvoltare Personala Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Dezvoltare Personala Bucuresti-Sector 3: Cursuri dezvoltare personala RamInfo.

Despre Noi

Cursuri Autorizate - Raminfo
CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA SI SPECIALIZARE acreditate MMPS
0213116303 / 0728120340 / 0787.510.040
0722.675.316 / 0723163.926


Ram-Info Training – este un centru de formare profesionala, acreditat MMPS, infiintat in anul 1998 cu o experienta de peste 20 ani pe piata de profil, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, intr-un sediu dedicat formarii profesionale.

Centrul Ram-Info organizeaza cursuri de perfectionare si cursuri de calificare pentru orice meserie precum: consilier pentru dezvoltare personala, operator calculator electronic si retele, competente digitale, asistent manager, agent broker imobiliar, cursuri masaj reflexogen, curs engleza, curs limba romana, curs asistent manager, curs specialist in managementul deseurilor, curs broker imobiliar, curs manager resurse umane, curs inspector ssm, curs contabil, curs inspector resurse umane, curs formator, curs manager de proiect, COACH- Specialist in activitatea de coaching, Astrolog, Astrologie relationala, Astrologie medicala, Astrologie karmica,Prognolele numerologice, Astrologie chineza-FengShui, Astrologie pentru afaceri, CONSILIEREA prin arte combinate, Consilierea prin arta, Comunicarea eficienta, Asertivitatea.

Toate cursurile noastre sunt concepute si sustinute conform standardelor ocupationale, intr-o maniera unica si originala, de catre specialistii nostrii in domeniu, sunt interactive si aplicate si au o componeta practica de pana la 70 % din durata totala a formarii.

Activitatile de dezvoltare personala, formare profesionala, consiliere, orientare si sanatate, reprezinta prioritati ale companiei noastre prin care cautam si speram ca reusim sa oferim servicii utile si folositoare celor care ne contacteaza si aleg sa isi atinga obiectivele cu ajutorul nostru si al echipei noastre de colegi si colaboratori.

Absolventii unor cursuri echivalente de pregatire sau cei care au cunostintele aferente acumulate pe cont propriu se pot inscrie doar pentru preevaluare, evaluare pe parcurs, evaluare finala si examen CNFPA, beneficiind de consultanta si materiale de curs.

Programele noastre de dezvoltare a personalului si cursurile vor fi adaptate in functie de obiectivele si necesitatile companiei dvs, au un caracter interactiv, care implica toti participantii, cu o mare concentrare asupra aplicatiilor practice, folosind jocuri de rol, simulari, exercitii si materiale vizuale de training.

Cursurile autorizate pe care le oferim au ca obiective principale: 

 • consilierea si indrumarea catre autocunoastere, evaluarea realista a abilitatilor native si a oportunitatilor de viata
 • gestionarea eficienta a resurselor personale si a informatiilor in concordanta cu obiectivele personale si realitatile pietei existente.
 • instruirea in tehnici active de alegere corecta si cautare a unui loc de munca
 • informarea completa referitoare la drepturile proprii si obligatiile fata de societate
 • adoptarea principiilor eficiente de viata si relationare in societate
 • construirea unui fundament care sa conduca la posibilitatea inceperii unei activitati pe cont propriu, generatoare de profit, performanta si premisele unei vieti implinite
 • Punem la dispozite o gama variata de resurse de dezvoltare personala si formare profesionala:
 • Traininguri de formare profesionala/perfectionare in Bucuresti sau in grupuri organizate la mare si la munte
 • Evenimente de dezvoltare personala
 • Cursuri si workshopuri de dezvoltare personala
 • Tabere de dezvoltare personala

Diploma eliberata dupa absolvirea oricarui curs este recunoscuta si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

Diplomele impreuna cu certificatele de competenta obtinute in urma acestor cursuri sunt singurele documente care se opereaza in cartea de munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii la un nivel superior.

Certificatele noastre sunt eliberate de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA.

Cursuri

curs-consilier-dezvoltare-personala-sector-3Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala - 50 ore cu Cursuri Autorizate RamInfo

 • Competente obtinute:
 • Crearea spatiului de interactiune cu persoanele consiliate
 • Investigarea situatiilor problema
 • Explorarea solutiilor potentiale ale situatiilor problema
 • Consilierea privind modalitatile de dezvoltare personala

- La sfarsitul acestui curs, in urma examinarii finale, se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA, insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

- Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de MMPS.

- Costul oricarui curs de formare, autorizat MMPS, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata care prevede ca “societatile comerciale, companiile, societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

Curs ONLINE + OFFLINE (LA SALA) - cu respectarea prevederilor OUG 70 / 2020 si ale OMMPS 3577 / 2020 (masti, distantare sociala, etc)

Contact:
Bd.Unirii nr 71, bloc G2C, scara 1, etaj 2,ap.6,interfon 06C, sector 3, Bucuresti (Rond Piata Alba -Iulia- Blocul cu magazinele NATURALIA, SPORT GURU, BIOKARPET-la parter)- intrarea prin gangul din dreapta blocului

Cursuri ASTROLOGIEcursuri-astrologie-sector-3

CURS NUMEROLOGIE „PROGNOZELE NUMEROLOGICE”

Formator:
APOSTOL GABRIELA – IOANA – Formator certificat MECT si ANC, astrolog cu experienta de peste 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte al Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate ANC de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut si dezvoltare personala, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.

Durata cursului: 4 sesiuni/weekenduri

Program:

 • 26-27 februarie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 1
 • 05-06 martie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 2
 • 12-13 martie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 3
 • 19-20 martie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 4+ examinare

Cursuri FORMATORcursuri-formator-sector-3

Conditii :

 • studii superioare finalizate prin examen de licenta (indiferent profilul de activitate)

Documente necesare la inscriere:

 • copie buletin / CI
 • copie certificat de nastere
 • copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • copie diploma de licenta

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca, conform Standardului Ocupational din 2007.

Formator:
FLORENTINA DUMITRU – Formator certificat MMPS, psiholog licentiat, coach cu orientare experientiala si programare neurolingvistica (NLP), consilier pentru dezvoltare personala, specialist in activitatea de coaching, , colaborator site-uri: totuldespremame.ro, psihologyes.ro, femeiastie.ro, smartwomen.ro, colaborator si formator in cadrul centrului nostru-Ram-info.

Galerie foto