Cursuri IT / Calculatoare Bucuresti-Sector 4

Centrul de Calificare si Pregatire Profesionala

Cursuri IT / Calculatoare Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri IT / Calculatoare Bucuresti-Sector 4: Centrul de Calificare si Pregatire Profesionala.


Oferim cursuri de calificare/recalificare, initiere, specializare si perfectionare in Buzau, Targu Jiu, Deva, Bucuresti, Alba Iulia.


ADRESE CONTACT

Buzau, Bd. Unirii, Bl. 13 A-B

Targu Jiu, Str. Traian, nr. 1

Deva, Piata Victoriei, nr. 2

Bucuresti, Spătaru Preda 12

Alba Iulia, Bd. Ferdinand I 78D

TELEFON

Buzău: 0763 765.695

Gorj: 0748 143.103

Hunedoara: 0740 377.059

București: 0741 777.761

Alba: 0748 151.338

EMAIL CONTACT

buzau@calificare-evaluare.ro

gorj@calificare-evaluare.ro

hunedoara@calificare-evaluare.ro

bucuresti@calificare-evaluare.ro

alba@calificare-evaluare.ro


Despre Noi

Inscrie-te la Cursul de IT si Calculatoare in Bucuresti

Inscrieri Aici

Misiunea noastra este educarea si incurajarea persoanelor in scopul pregatirii si perfectionarii profesionale, calificarii, recalificarii prin organizarea de cursuri.

Noi suntem o asociatie nonguvernamentala ce avem ca scop pregatirea, calificarea si educarea persoanelor, cu ajutorul cursurile si consultantei de specialitate. Avem peste 10.000 de elevi absolventi ai cursurilor de calificare si peste 7.000 de ore de pregatire dezvoltate in cadrul acestor cursuri. Oferim o gama vasta de servicii, precum cursuri de calificare profesionala, initiere, specializare si perfectionare, dar si evaluare a competentelor profesionale.

cursuri_calificare_hunedoara_1512_1512

Oferim si servicii de consiliere si orientare in cariera si dorim sa ajutam la dezvoltarea institutiilor si societatilor aflate la inceput. Pentru acestea oferim consultanta si asistenta privind selectia si evaluarea personalului. Intocmim si cereri de finantare pentru diverse proiecte si ne ocupam de asistenta in formarea si dezvoltarea departamentului de resurse umane.

De asemenea, oferim si servicii de recrutare si plasare de personal, fiind alaturi de IMM-uri si cu servicii de evaluare aptitudinala. Cu ajutorul serviciilor de maxima calitate oferite de asociatia noastra, cursantii nostri reusesc sa se integreze rapid pe piata de munca si sa profeseze in companii cu renume, pe pozitiile dorite.

Avand experienta necesara, in urma unui astfel de curs de calificare, orice cursant reuseste sa-si dezvolte o adevarata cariera si sa se bucure si pe plan profesional si pe plan personal de realizari si de succes. Apeleaza la asociatia noastra de calificare si pregatire profesionala pentru a-ti asigura un viitor stralucit in domeniul de studiu preferat, in care vei putea obtine rezultate favorabile dezvoltarii tale profesionale!

Cursuri - Inscrieri Aici