Cursuri IT / Calculatoare Salonta

Cursuri IT Salonta

Cursuri IT / Calculatoare Salonta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri IT / Calculatoare Salonta: Cursuri IT Salonta.

     Suntem un centru de pregătire profesională a adulţilor autorizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Autoritatea Natională pentru Calificări.
      Centrul nostru urmăreşte în continuu necesităţile forţei de muncă şi ale întreprinzătorilor, având posibilitatea de a  organiza curs în domeniile autorizate sau chiar de a autoriza alte cursuri la solicitare fermă, în oricare localitate din ţară.
      Certificatele de absolvire şi de calificare emise la finalul cursurilor sunt recunoscute atât în ţară cât şi în străinătate. Pe baza acestora cursanţii se pot angaja ca muncitori calificaţi sau îşi pot înfiinţa la Registrul Comerţului Intreprinderi Individuale sau PFA.
      De-a lungul celor mai bine de 8 ani de experienţă, am obţinut autorizaţii pentru organizarea de cursuri în  24 de  ocupaţii. În prezent avem o ofertă de cursuri de perfecţionare în 9 ocupaţii şi cursuri de calificare în 14 ocupaţii.

Servicii

    Operator calculator


COMPETENTE TEHNICE GENERALE

     Utilizarea funcţiilor de bază ale unui calculator personal

 

COMPETENTE TEHNICE SPECIALIZATE

    Utilizarea unei  aplicaţii de procesare texte
    Folosirea foilor de calcul tabelar
    Realizarea de  prezentări
    Utilizarea Internet-ului  si a poştei electronice

 

ACTE NECESARE LA INSCRIERE:

    copie act de identitate;
    copie diploma absolvire 10 clase;
    copie certificat nastere;
    copie certificat casatorie daca e cazul;
    adeverinta medicala cu mentiunea "apt pentru curs"