Cursuri Limbi Straine Brasov

Cursuri limbi straine Brasov

Cursuri Limbi Straine Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Limbi Straine Brasov: Cursuri limbi straine Brasov.

    Astfel, eu, Lacramioara Nechifor, sunt singurul profesor si “patron” al acestei scoli. Am o experienta de peste 17 ani de predare a limbii engleze. In aceasta perioada am instruit mii de elevi de toate varstele (adulti) si am reusit sa imi perfectionez un mod de lucru care sa determine obtinerea rapida de rezultate- in special in privinta vorbirii limbii engleze.
    Imi desfasor aceasta munca-afacere cu mare pasiune. Imi sunt dragi oamenii cu care interactionez si ma bucur de rezultatele pe care reusesc sa le obtin.

Servicii

    ACCENT PE CONVERSATIE
In centrul activitatilor noastre sta ideea de conversatie. Nu folosim cursuri clasice care implica mult scris si citit.
Vorbim despre diverse lucruri (familie, casa, cumparaturi, familie, serviciu, calatorii), toti elevii fiind implicati, chiar si incepatorii aflati la primele lectii!
Din experienta mea, acesta este modul de lucru prin care putem obtine rezultate rapide in privinta vorbirii efective a limbii engleze.
 
    GRAMATICA SIMPLIFICATA
Nu ne pierdem timpul si energia cu gramatici stufoase. Dealungul celor 15 ani de experienta mi-am cristalizat o metoda de lucru proprie care vizeaza obtinerea de rezultate rapide, mai ales in ce priveste vorbirea limbii engleze.
“Esenta” acestei abordari personale consta in faptul ca putem avea o corectitudine de 90% in exprimare folosind doar 4 dintre cele 12 timpuri verbale ale modului indicativ (timpurile simple si prezentul continuu).
Astfel, se poate imparti procesul de invatare a limbii engleze in 2 etape.
Etapa I
Vorbim fluent si intelegem tot ce ni se spune folosind doar primele 4 timpuri verbale (corectitudine de 90%).
Etapa II
Doar dupa ce obiectivul primei etape este atins (vorbire fluenta), cei care doresc se pot perfectiona treptat, indreptandu-se catre idealul de corectitudine (100 %).
Parerea mea este ca o abordare diferita, in care se incearca stapanirea dintru inceput a celor 12 timpuri verbale (metoda clasica) duce la confuzie, oamenii ajung “sa nu mai vada padurea de copaci” si au de cele mai multe ori sentimentul ca nu vor reusi niciodata sa aiba o cunoastere clara a acestor notiuni de gramatica.

     GRUPE MICI DE STUDIU (maxim 12 elevi ). Astfel, fiecare cursant beneficiaza de atentia personala de care are nevoie pentru a evolua.