Cursuri Limbi Straine Bucuresti-Sector 1

Picon Training Center

Cursuri Limbi Straine Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Limbi Straine Bucuresti-Sector 1: Picon Training Center.

Despre Noi

Cursuri Limbi Straine Bucuresti

Fara a gresi putem spune cu mandrie ca suntem continuatorii primului centru de profil de pe piata romaneasca. Cu o bogata experienta in domeniul instruirii si perfectionarii adultilor, Picon Training Center este o unitate de invatamant ce presteaza servicii de formare profesionala in diverse domenii de activitate.

Toate cursurile desfasurate au avizul Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnioe, fiind recunoscute Ia nivel national. Fiecare curs in parte are suport de curs, care contine bibliografie, legislatie, exercitii demonstrative, precum si teste de evaluare. Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei, cat si la cel al beneficiarului.

Cartea noastra de vizita o reprezinta miile de cursanti care au trecut pragul centrului nostru. Firma noastra este recunoscuta pentru calitatea cursurilor oferite de o echipa de profesionisti care imbina cunostintele excelente in domeniu cu o pregatire didactica si cu o experienta acumulata de-a lungul timpului.

In cadrul firmei noastre au fost scolarizati angajati din diferite societati comerciale, banci, spitale,
policlinici, unitati de invatamant, cadre ale Administratiei si Internelor, cadre didactice, precum si elevi si studenti. De asemenea au fost scolarizate si persoane cu dizabilitati prin Fundatia Motivation.

DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATA!

Pentru recunoasterea internationala a diplomelor, certificatelor de calificare profesionale, certificatelor de competente profesionale obtinute in Romania este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

In vederea aplicarii apostilei sau a supralegalizarii de catre organele competente este necesara verificarea autenticitatii diplomelor, certificatelor de calificare profesionale, certificatelor de competente profesionale.

Certificatele de absolvire au valabilitate nelimitata, titularul certificatului de absolvire fiind rugat sa prezinte un act de identitate.
Certificatele de absolvire se elibereaza pe baza actului de identitate, dupa absolvirea unui curs acreditat.

Servicii si produse

Cursuri acreditate Picon Training Center

Cursuri Informatica

 • Cursuri Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date
 • Curs Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date - Excel Avansat

 

Cursuri Dezvoltare Personala

 • Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala
 • Consilier Vocational
 • Curs Lucrator prin Arte Combinate

Cursuri Inspector Resurse Umane

Cursuri Contabilitate

 • Contabilitate Primara cu Utilizarea Calculatorului
 • Contabilitate In Partida Simpla
 • Contabilitate Financiara Computerizata si Fiscalitate

Cursuri Manager Resurse Umane

Cursuri Administrator

 • Curs Administrator de Condominii

Cursuri Auditor Intern

Cursuri Formator

 • Curs Instructor Preparator Formare

Cursuri Limba Engleza

Cursuri Limba Spaniola

 • Curs Limba Spaniola Incepatori

Curs de Limba Engleza

Limba Engleza este limba dominanta pe plan international in domeniile comunicatiilor, stiintei, afacerilor, aviatiei, divertismentului, radioului si diplomatiei.

Obiectivul cursului de limba engleza il reprezinta insusirea deprinderilor si fonnarea reflexelor de exprimare corecta si cursiva, orala si scrisa in limba engleza.

Instruirea se face adecvat si sistematic pentru toate resursele limbii: intelegere, vorbire, citire, scriere, cu accent deosebit pe conversatie.

Metoda de predare este Headway — Oxford - ce combina metodele traditionale de predare a limbii engleze cu cele mai recente abordari comunicative.

Curs acreditat de Ministerul Muncii si Educatiei.

Curs de Limba Spaniola

Curs Limba Spaniola, in Bucuresti la Picon Training Center:

Cu numarul de ordine in Registrul National de formare profesionala a adultilor: 40/ 4684/ 10.07.2016, cursul de initiere Comunicare in Limba Spaniola este autorizat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Limba Spaniola este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite. De asemenea Limba Spaniola este pe locul al doilea ca fiind cea mai vorbita limba in lume si tot pe locul al doilea se afla si in topul celor mai studiate limbi din lume (conform Wikipedia).

Obiectivul cursului "Curs de Limba Spaniola pentru incepatori" il reprezinta insusirea deprinderilor si formarea reflexelor de exprimare corecta si cursiva, orala si scrisa in limba Spaniola.

Instruirea se face adecvat si sistematic pentru toate resursele limbii: intelegere, vorbire, citire, scriere, cu accent deosebit pe conversatie.

Metoda de predare este - Nuevo Avance - ce combina metodele traditionale de predare a limbii spaniole cu cele mai recente abordari comunicative.

Nivelul de cunostinte necesar pentru inscrierea la curs: zero

CONTINUT TEMATIC CURS LIMBA SPANIOLA INCEPATORI:

 1. Alfabetul; articolul hotarat si nehotarat; substantivul: gen si numar
 2. Numeralele cardinale, familia, adjectivul, culorile
 3. Zilele saptamanii, lunile anului, expresii referitoare Ia timp, formule de politete, ora exacta
 4. Verbele SER si ESTAR Ia indicativ: prezent, perfect compus si viitor
 5. 5Verbe uzuale: HABLAR, DECIR, LLEGAR, PARTIR, COMPRENDER, APRENDER.
 6. Verbe neregulate
 7. Propozitii simple si fraze
 8. Imbracamintea, corpul uman
 9. Recapitulare