Cursuri Limbi Straine Buzau

Euro Learning

Cursuri Limbi Straine Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Limbi Straine Buzau: Euro Learning.

    Euro Learning organizează cursuri de limba engleză și cursuri de limba italiană acreditate de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, recunoscute la nivelul Uniunii Europene. Ai acum la dispoziție cea mai ușoară modalitate de a obține o certificare urmând cursurile de limbi străine în doar câteva săptămâni alături de cea mai bună echipă de formare în domeniul limbilor străine din România.

Servicii

  • Cursuri de limba engleză

 Caraceristicile generale ale cursurilor

    Cursurile intensive de limba engleză sunt definite printr-o durată scurtă sau medie de desfășurare în raport cu o frecvență ridicată de ședințe săptămânale. Pe scurt, cursurile sunt efectuate într-o formă concentrată pe o perioadă cât mai scurtă de timp, în grupe de cel mult 28 de persoane.
Durata cursurilor și frecvența acestora

     Cursurile au o durată de 40 de ore, orarul cursurilor fiind stabilit de comun acord cu participanții la programul de formare.
Cui îi sunt adresate aceste cursuri

    Cursurile de limba engleză desfășurate în cadrul centrului de limbi străine Euro Learning sunt adresate tuturor categoriilor de persoane dornice să învețe limba engleză la nivel general, engleză pentru afaceri, sau pentru diferite domenii profesionale. Învățarea limbii engleze se face într-un cadru deschis și destins, de la A la Z, atât la nivel conversațional cât și la nivel colegial.
    Cursurile sunt ținute de profesori acreditați, cu experiență, pe baza unor manuale special concepute și care conțin componente multimedia.
Ca element de noutate Euro Learning include în paleta de cursuri unele special create pentru infirmiere și asistenți medicali. Acestea se adresează în primul rând elevilor școlilor postliceale sanitare și studenților de la facultățile de asistenți medicali cât și asistenților medicali care profesează. Acestea sunt structurate pe două module, engleză generală și engleză pe domeniul medical, pentru a asigura în primul rând cadrul de referință pentru comunicarea socială și în al doilea rând o înțelegere mai ușoară a termenilor de specialitate specifici domeniului profesional, în cazul de față medical. Acest pachet este creat special pentru persoanele care aleg o astfel de carieră în celelalte state ale Uniunii Europene sau profesioniștilor care doresc largirea sferei de cunoștințe și aprofundarea termenilor de specialitate într-o limbă straină.
    Structura de desfășurare a cursurilor

    Cursurile se desfașoară pe module, având la bază atât pregătire teoretică cât și instruire practică.
Înscrierea la cursurile de limba engleză

    La cursurile Euro Learning se pot înscrie persoanele care au absolvit învățământul minim obligatoriu (8 clase).

 

  • Cursuri de limba italiană

Caracteristicile generale ale cursurilor

    Cursurile de limba italiană sunt definite printr-o durată scurtă sau medie de desfășurare în raport cu o frecvență ridicată de ședințe săptămânale. Pe scurt, cursurile sunt efectuate într-o formă concentrată pe o perioadă cât mai scurtă de timp, în grupe de cel mult 28 de persoane.
Durata cursurilor și frecvența acestora

    Cursurile au o durată de 40 de ore, orarul cursurilor fiind stabilit de comun acord cu participanții la programul de formare.
Cui îi sunt adresate aceste cursuri

    Cursurile de limba italiană sunt dedicate adolescenților și adulţilor și sunt structurate pe toate nivelurile de cunoaştere a limbii italiene – de la cursuri de limba italiană pentru începători, cursuri de limba italiană nivel mediu până la cursuri de limba italiană pentru avansaţi.
Obiectivele principale ale cursurilor se raportează la însușirea unor competențe fundamentale precum înțelegerea limbii, exprimarea orală, redactarea corectă a unui text scris, interacțiunea în conversație, în scopul folosirii active a limbii în situații concrete.
    Cursurile de italiană propun o programă de formare și pentru infirmiere și asistenți medicali în contextul migrației accentuate a forței de muncă în țările membre ale Uniunii Europene. Această programă include elemente de gramatică și elemente de vocabular necesare la locul de muncă (spitale , clinici, cabinete medicale, aziluri de bătrâni), punând accentul pe conversația cu pacienți-celelalte cadre medicale, dar și cu viitorii angajatori din străinătate.
     Structura de desfășurare a cursurilor

     Cursurile se desfășoară pe module, având la bază atât pregatire teoretică cât și instruire practică.
Înscrierea la cursurile de limba engleză

     La cursurile Euro Learning se pot înscrie persoanele care au absolvit învățământul minim obligatoriu (8 clase).

 Sursa: www.eurolearning.ro