Cursuri Limbi Straine Calarasi

Cursuri Limbi Straine Calarasi

Cursuri Limbi Straine Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cursuri Limbi Straine Calarasi: Cursuri Limbi Straine Calarasi.  Urmarim consolidarea maturitatii psihologice a cursantilor sai, dobandirea de cunostinte generale sau aprofundate de limba engleza, precum si cunostinte de cultura generala cu o incarcatura sociala si morala deosebita, asimilarea unor deprinderi necesare pe intreg parcursul vietii, invatarea relationala concentrata pe onestitate, deschidere si munca in echipa.

  In acelasi timp ofera cursuri de calitate tuturor celor care doresc sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza si nu numai. Calitate, Profesionalism, Flexibilitate Profesorii SMART sunt atent selectionati, criteriul principal fiind cel al competentei lingvistice, la fel de important insa este si personalitatea , abilitatile, entuziasmul fata de activitatea de predare. Ei sunt speciaizati in predarea pentru adulti si copii, prescolari si scolari, cu stagii de perfectionare in Marea Britanie si Europa, colaboratori British Council Romania. la competenta personalului didactic se adauga dotarea moderna a salilor de curs care corespunde abilitatilor si necesitatilor cursantului.

Servicii

        CURSURI

  •             Cursuri pentru copii
  •             Cursuri pentru liceeni si adulti
  •             Cursuri pentru examene
  •             Scoala de Vara
  •             Conversatie


       Cursuri la Centrul Smart

   Cursul de engleza ,franceza ,germana pentru scolari se adreseaza tuturor copiilor, indiferent de nivel si indiferent de varsta. Grupele se fac pe nivele de incepator, mediu si avansat si pe grupe de varsta.

   Copiii invata engleza , franceza prin exercitii de gramatica si de vocabular, prin conversatie si exercitii de redactare, dar si prin joc, cantece si filmulete, Metoda de predare este creativa si amuzanta.   

   Astfel de abordare face ca procesul de asimilare a limbii engleze sa devina distractiv si interactiv, limba engleza devenind un instrument de comunicare si descoperire. Strategiile noastre incearca sa faca limba mai "prietenoasa", mai adaptata la capacitatea fiecaruia de acumulare, iar cadrul de lucru este unul dinamic si participativ.

   Elevii invata o limba straina intr-un mod comunicativ. Vocabularul si gramatica sunt prezentate sub forma unor dialoguri care sunt invatate prin repetitie si imitatie. Gramatica este predata in mod inductiv. Exercitiile care dezvolta capacitatea de receptare a mesajului scris si capacitatea de exprimare scrisa sunt bazate pe activitatile comunicative. Tehnicile folosite sunt: dialoguri, jocuri de rol, repetitii, exercitii de gramatica si vocabular. Profesorul este cel care controleaza studentii si cel care le ofera modelul de limbaj, studentii fiind imitatori ai acestui model. Exista interactiune intre profesor si studenti, dar si intre studenti. Printr-o invatare eficienta dupa 2 ani de studiu elevii sunt capabili sa sustina examene Internationale Cambridge sau Delf in functie de nivelul fiecaruia.